tel tel tel
Kur'an-ı Kerim'den
(Şüphesiz biz, kâfirler için zincirler ve demir halkalar ve alevlendirilmiş bir ateş hazırladık.) Onlar, kıyamette elleri boyunlarına demir zincirler ile bağlanarak Cehennem ateşine sevk edileceklerdir. Orada ebediyyen azab göreceklerdir. İşte küfrün cezası, böyle ebedi Cehennem’dir ve bu ceza, ayn-ı adalettir.
(İnsan, 76/4)
Hadîs-i Şeriflerden
Ellah, gündüz günah işleyen kimsenin tevbesini kabul etmek için geceleyin rahmet elini açarak tevbeleri kabul eder. Gece günah işleyen kimsenin tevbesini kabul etmek için gündüz rahmet elini açarak günahları bağışlar. Güneş battığı yerden doğuncaya kadar (yani kıyamete) kadar bu böylece devam eder gider.
(Müslim, tevbe 31)
Dualardan
Cenab-ı Hak, ehl-i imanı ve Risale-i Nur şakirdlerini böylelerin şerrinden muhafaza eylesin, âmîn.
(Kastamonu Lahikası)
Vecîze
Kanaat eden, iktisad eder; iktisad eden, bereket bulur.
Mektûbat

Semendel Yayınlarının Web Sitesi Yenilendi

08.09.2019

Semendel Yayınlarının yenilenen web sitesinden yapılan açıklama ;

"Yeni sitemiz test yayınına başladı.

Kuruluş çalışmaları devam eden sitemizdeki teknik imkânlar daha elverişli hale getirildikçe 70’i aşkın kitabın tamamı sitedeki “Kütüphane” bölümünde okunabilir olacak.

Yaklaşık on aydan beri hazırlıkları yapılan yeni web sitemizin test yayını başladı. Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerinin te’lif ettiği Risâle-i Nûr eserlerinin Molla Muhammed el-Mûşî el-Kersî tarafından yapılan şerh ve izahları, artık internet ortamında okunabiliyor. Eserlerin şimdilik bir kısmına bilgisayar, tablet ve cep telefonu ekranlarından ulaşılabiliyor. Kuruluş çalışmaları devam eden sitemizdeki teknik imkânlar daha elverişli hale getirildikçe 70’i aşkın kitabın tamamı sitedeki “Kütüphane” bölümünde okunabilir olacak.

Ayrıca www.semendel.com adresli sitemizde, eskiden olduğu gibi online kitap satışı da yapılacak. Bizim ve site ziyaretçilerinin beklentilerini karşılamakta zorlanan eski sitenin zaman zaman arızalı çalışması yüzünden düzenli bir alım-satım ortamı oluşmuyordu. Yeni sitemizin sağlıklı bir şekilde çalışarak ziyaretçilerin taleplerini en kolay ve çabuk şekilde karşılamasını temenni ediyoruz." denildi.

 

Kaynak: Semendel (EskiTahşiye) Yayınları

Bu yazi 2000 defa gösterilmiştir.

Yorum yapabilirsiniz :

İsim
Eposta ( Sitede görünmeyecek )
Yorum
Doğrulama Kodu
Gönder

Yorumlar :

Henüz yorum yapılmamış.

Muhammed Doğan'ın (Molla Muhammed el-Mûşî el-Kersî) beyanatları Nurmend.com sitesinden başka bir platformda yayınlanmamaktadır. © 2014-2025 | Her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Nurmend - Şerhmend
0.449 sn. deSen
↑ Yukarı