tel tel tel
Kur'an-ı Kerim'den
(O kimseler ki imân etmişler,) yani Hazret-i Muhammed (asm)’a indirilen vahy-i İlahinin tümünü birden kalben tasdik edip dil ile ikrar etmişler (ve imanlarına bir zulmü) herhangi bir şirki (bulaştırmamışlardır. İşte) asıl (korkudan) ebedî azaba düşme endişesinden (emin olmak, onlara) halis imâna sahip olan zatlara (aittir.) Onların istikballeri güven içindedir. (Ve hidâyete ermiş olanlar da onlardır.)
(En’am, 6/82)
Hadîs-i Şeriflerden
Ellahu Teala şöyle buyurdu: Ey Adem oğlu, infak et (malını hayır yolunda sarfet ki) sana da infak olunsun. (Ellah sana karşılığını hem bu dünyada ve hemde ahirette versin.)
(Buhari, tevhid 35, Müslim, Zekat 36)
Dualardan
Ya İlâhî! Sûrî ve ma’nevî bütün güçlüklerimizi kolaylıklara tebdîl, memleketimizdeki maddî ve ma’nevî buhranları huzûr ve sükûna tahvîl buyur.
(Hacı Hulusi Bey)
Vecîze
İman tevhidi, tevhid teslimi, teslim tevekkülü, tevekkül saadet-i dareyni iktiza eder.
Sözler

tahsiye.com'dan Kamuoyuna Önemli Duyuru

07.01.2015

KAMUOYUNA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Twitter ve Facebook gibi birtakım sosyal medya hesaplarından, Tahşiye logosu kullanılarak kamuoyuna birtakım provokatif mesajlar verilmektedir. BMB Yayıncılık Limited Şirketi'nin tescilli markası olan Tahşiye Yayınları ve logosunu, bazı isimler vererek kullananların şirketimizle hiçbir alâkası yoktur. Tahşiye Yayınları adına sadece [www.tahsiye.com] web adresi ile [tahsiye@tahsiye.com] mail adresinden, şirketin Sahibi ve Genel Müdürü olarak sadece benim tarafından, gerektiğinde açıklamalar yapılmaktadır. Şirketimizin ve bağlı olduğu yayınevlerinin Twitter ve Facebook gibi herhangi bir sosyal medya hesabı yoktur. Tahşiye adını ve logosunu kullanarak bu sosyal medya hesaplarından birtakım provokatif mesajlar verenlerin, şirketimiz ve Tahşiye Yayınları ile hiçbir ilgisi olmadığını önemle duyururuz.


Mustafa Kaplan
BMB Yayıncılık Ltd. Şti.
Sahibi ve Genel Müdürü

Kaynak: www.tahsiye.com

Bu yazi 10057 defa gösterilmiştir.

Yorum yapabilirsiniz :

İsim
Eposta ( Sitede görünmeyecek )
Yorum
Doğrulama Kodu
Gönder

Yorumlar :

Bismillahirrahmanirrahim Rabbim fitne fasat çikarmak isteyen gizli komunuteyi kahr etsin
20.04.2015 03:58 ünal erol

Muhammed Doğan'ın (Molla Muhammed el-Mûşî el-Kersî) beyanatları Nurmend.com sitesinden başka bir platformda yayınlanmamaktadır. © 2014-2025 | Her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Nurmend - Şerhmend
2.251 sn. deSen
↑ Yukarı